skip to Main Content

ЗЛОЧИННЕ УГРУПУВАННЯ НА ЧОЛІ З ГОЛОВОЮ ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ КИЄВА, ГРАНОВСЬКИМ ТА АДАМОВСЬКИМ ЗРИВАЮТЬ ПОСТАВКУ МАСТИЛ УКРЗАЛІЗНИЦІ, – РПР ПОДАНО ЗАЯВУ ДО ДБР

Громадською організацією “Реанімаційний Пакет Реформ” подано заяву до Державного бюро розслідувань про вчинення Суддями Господарського суду міста Києва Кирилюк Тетяною Юріївною, Ягічевою Наталією Іванівною, Сіваковою Вікторією Вікторівною, Лиськовим Максимим Олександровичем, Демидовим Владиславом Олександровичем та Бондарчук Вітою Вікторівною кримінального правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 28, ст. 375 КК України, а також про вчинення Головою Господарського суду міста Києва Князьковим Валерієм Володимировичем, Адамовським Андрієм Григоровичем та Грановським Олександром Михайловичем, кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 29 та ст. 375 КК України.

Як зазначається в заяві, дії вказаних осіб завдають значних негативних наслідків стратегічному об’єкту АТ «Українська залізниця» та підривають  стабільну роботу залізничного транспорту та залізничної галузі в цілому в Україні.

Експертом Громадської організації «Реанімаційний пакет реформ» Ушинським Віталієм встановлено, що суддями Господарського суду міста Києва Кирилюк Тетяною Юріївною, Ягічевою Наталією Іванівною, Сіваковою Вікторією Вікторівною, Лиськовим Максимим Олександровичем,  Демидовим Владиславом Олександровичем та Бондарчук Вітою Вікторівною вчиняється кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 28, ст. 375 КК України (Постановлення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови за попередньою змовою групою осіб).

Організаторами вчинення даного кримінального правопорушення називають Голову Господарського суду міста Києва Князькова Валерія Володимировича, який діяв у злочинній змові з Адамовським Андрієм Григоровичем та Грановским Александром Михайловичем, якими вчинено злочин, передбачений ч. 2 ст. 29 та ст. 375 КК України,  а саме  організація вчинення суддями злочину – постановлення завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови).

Як вказує заявник, судді Господарського суду міста Києва неодноразово, в порушення норм чинного законодавства, не зважаючи на відміну їх попередніх рішень Північним апеляційним господарським судом, продовжують повторно блокувати та або затягувати процесуально справи, що в свою чергу блокує виконання договору поставки мастильних матеріалів Укрзалізниці і завдає збитків не тільки підприємству, а й державі.

Як стало відомо Спеціальним кореспондентам на суддів Янічева Н.І. та Сівакова В.В. подано 28 жовтня 2019 року скарги до ВРП з цього приводу.

А також на них подано в жовтні 2019 року заяви до ДБР щодо вчинення злочину, передбаченого ст. 375 Кримінального кодексу України. Ухвалою судді Шевченківського районного суду міста Києва Слободянюком у справі №761/43272/19 зобов’язано ДБР внести дану заяву в ЄРДР.

Джерело: Спеціальні кореспонденти

 

 

 

 

 

Комментариев: 0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top